Om Norlandia Mellommyra barnehage

Vi er en 4 avdelings barnehage som holder til på Mørkved. Det går 74 barn i alderen 1-6 år hos oss. Vi er mye ute, både i barnehagens uteområde, og på turer i det flotte nærmiljøet vi har rundt oss. Vi har åpent hele året, foruten julaften og nyttårsaften og vi har 5 planleggingsdager fordelt ut over året. Våre åpningstider er 07.00-16.30.

Vi har ikke egne småbarnsavdelinger, men ser fordelen med at de største barna får vise omsorg for de små. Og at de minste har de store som forbilder og noen å strekke seg etter.

I tillegg til å være mye ute, holder vi på med tallsprell og språksprell, vi har leikaring, vi maler og tegner, leser, pusler, spiller spill og masse annet gøy og lærerikt.

Vi er med i et realfagsprosjekt. Dette har ført til at vi undrer oss mer, stopper opp og prøver å finne svar hvis det er noe vi lurer på. Realfaget er med oss hver dag, både ute og inne.

Hver avdeling har sitt eget referanseområde i skogen. Disse brukes ofte, og vi drar gjerne på besøk til hverandre.

Mørkvedhallen og Mørkvedlia bruker vi jevnlig.